Eric Cantona: Ronaldo nije shvaćao i još uvijek ne shvaća, da više nema 25 godina

Nedjelja, 15. siječnja 2023. 11:58 Napisao/la  SC
Eric Cantona
Eric Cantona

Eric Cantona jedna je od najboljih igrača Manchester Uniteda svih vremena, za Alexa Fergusona bio je najbolji igrač kojega je trenirao, a trenirao je i Cristiana Ronalda koji je s Old Trafforda otišao na vrlo ružan način:

- Imate dvije vrste igrača; one koji žele igrati svaku utakmicu jer još uvijek misle da imaju 25 godina i one koji shvaćaju da nemaju 25 godina. Znaju da neće igrati svaku utakmicu, znaju da će igrati samo neke utakmice, ali su tu da pomognu mladim igračima. Njihov dio posla je da pomažu mladim igračima, kao što to Zlatan Ibrahimović radi u Milanu, a prije njega je to nekad činio Paolo Maldini, ili Ryan Giggs u Manchester Unitedu. Ronaldo nije shvaćao i još uvijek ne shvaća, da više nema 25 godina. Stariji je i trebao je shvatiti da umjesto toga što mu nije drago da ne igra sve utakmice, treba reći: ‘Dobro, nemam 25 godina, ne mogu igrati svaku utakmicu, ali ću pomoći mladim igračim i prihvatiti svoju situaciju. To je kao i sve na svijetu. Imate ljude koji prihvaćaju da su stariji. Morate to prihvatiti u svemu što radimo, ne samo u nogometu, kazao je Cantona.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.