Eduardo za BBC: Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Premierligu

Srijeda, 22. kolovoza 2012. 18:33 Napisao/la  SC

- Bilo bi lijepo kada bi Arsenal htio da se vratim, ali trenutno ne razmišljam o tome. Kada igrate u Premierligi poslije vam nedostaje atmosfera, kaže Eduardo

Hrvatski reprezentativac Eduardo u razgovoru za BBC ustvdio je da je Arsenal napravio veliku pogrešku prodavši Robina van Persieja (Manchester United) i Alexa Songa (Barcelona). Eduardo je tri godine igrao u redovima topnika.

- Van Persie i Song bili su najbolji igrači Arsenala protekle sezone. Doduše, klub ima još kvalitetnih igrača i može ostati u vrhu, ali bit će jako teško ući među četiri ekipe, rekao je hrvatski reprezentativac.

- Prošle godine Arsenal je prodao Nasrija i Fabregasa i svi su mislili da se neće plasirati među četiri ekipe, pa su opet uspjeli. Tek će se znati da li je prodaja Van Persieja i Songa pogreška. Svaki igrač dođe u Arsenal kao običan igrač, a klub od njega napravi sjajnog igrača. No, ne mogu zadržati te igrače na okupu i ne mogu se boriti za naslov. Svake godine je isto, ostanu bez dva, tri igrača, pa gurnu nove u prvi plan, i onda opet isto, ustvrdio je Eduardo istaknuvši da bi se volio vratiti u redove topnika.

- Bilo bi lijepo kada bi Arsenal htio da se vratim, ali trenutno ne razmišljam o tome. Da sada igram za Arsenal vjerujem da bi zabio neke golove iz ničega, u utakmicama kao što je bila protiv Sunderlanda kada su izgubili dva boda (0:0). Kada igrate u Premierligi poslije vam nedostaje atmosfera, nadam se da ću se vratiti jednog dana, zaključio je Eduardo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.