David Beckham objavio kraj nogometne karijere: Ovo je trenutak da odem na najvišem nivou

Četvrtak, 16. svibnja 2013. 16:45 Napisao/la  SC

- Zahvalan sam PSG-u što mi je ponudio mogućnost da nastavimo suradnju, ali mislim da je ovo trenutak da završim karijeru na najvišem nivou, rekao je David Beckham

David Beckham objavio je kraj nogometne karijere. Beckham je navodno razmišljao o novom jednogodišnjem ugovoru s PSG-om gdje je nakon Manchester Uniteda, Real Madrida i LA Galaxija osvojio novi naslov prvaka. Ipak, to se neće dogoditi i Beckham je u 38. godini odlučio objesiti kopačke o klin. Do kraja sezone PSG ima još dvije utakmice.

- Zahvalan sam PSG-u što mi je ponudio mogućnost da nastavimo suradnju, ali mislim da je ovo trenutak da završim karijeru na najvišem nivou, rekao je David Beckham.

Beckham je proteklih godina bio poznatiji kao zaštitno lice mnogih kampanja nego kao nogometaš na vrhunskom nivou.

- Da ste mi rekli kada sam bio mali da ću s Manchester Unitedom osvajati trofeje i igrati za svoju zemlju, te za neke od najvećih svjetskih klubova, reako bih vam da je sve to samo san. Moji snovi su se ostvarili, ustvrdio je Beckham.

- I dan danas jedan od najponosnijih trenutaka u mojoj karijeri jest činjenica da sam bio kapetan Engleske. Nisam samo bio jedan u niz sjajnih nogometaša koji su imali tu čast, već sam predstavljao sve engleske navijače koji navijaju s puno strasti, dodao je Beckham.

- Sve ovo ne bi mogao ostvariti bez svoje obitelji. Zahvalan sam roditeljima na odricanju i žrtvi koji su me doveli do ostvarenja mojih snova. Dugujem puno suprugi Victoriji i djeci koji su mi bili velika inspiracija. Hvala i svim suigračima, sjajnim trenerima koji su me vodili i od kojih sam puno naučio. Hvala i svim navijačima na potpori, rekao je David Beckham.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.