Darwin Nunez zatražio pomoć psihologa nakon transfera u Liverpool

Nedjelja, 19. lipnja 2022. 11:17 Napisao/la  SC
Darwin Nunez
Darwin Nunez

Darwin Nunez postao je najskuplji igrač Liverpoola svih vremena, urugvajskog napadača Liverpool je Benfici platio oko 100 mil. eura, podaci još nisu službeno objavljeni.

Nunezov odlazak u Liverpool nije dobro odjeknuo među određenim skupinama navijača, koje prema običaju društvene mreže koriste za prizemne komentare.

Urugvajac priznaje da nije imun na komentare hejtera:

- Dosta sam sve gledao na društvenim mrežama, ali onda sam vidio komentare koji mi se nisu svidjeli. Stvarno su me natjerali da se osjećam loše. Kritike su me počele opterećivati, morao sam razgovarati s psihologom u reprezentaciji, Axelom Ocampom. Puno mi je pomoglo, ali zaključak je bio jednostavan. Sad ne palim mobitel u svlačionici da čitam što se priča o meni. Telefon uključujem samo nakon utakmica da bih razgovarao s porodicom i prijateljima. Slušam samo ljude koji me podržavaju, kaže Nunez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.