Cristiano Ronaldo: Vlasnike Manchester Uniteda nije briga za klub!

Utorak, 15. studenog 2022. 14:02 Napisao/la  SC

Brutalno se Ronaldo na odlasku verbalno obračunao s menadžerom Erikom ten Hagom, nije se ustručavao reći što misli o vlasnicima

Cristiano Ronaldo: Vlasnike Manchester Uniteda nije briga za klub!

Izjave Cristiana Ronalda tijekom razgovora s poznatim novinarom Piersom Morganom dobro su uzdrmale Manchester United od temelja do vrha.

Brutalno se Ronaldo na odlasku obračunao verbalno s menadžerom Erikom ten Hagom, naglasio je da ga ne poštuje i da ga je klub izdao.

Nije se Ronaldo ustručavao reći ni što misli o vlasnicima:

- Vlasnike kluba, Glazere, nije briga za klub, mislim na profesionalni pogon. Kao što znate, Manchester United će dobiti svoj novac od marketinga, njih za sport zapravo nije briga prema mojem mišljenju. Postoje neke stvari unutar kluba koje ne pomažu Manchesteru Unitedu da dosegne najvišu razinu kao Manchester City, Liverpool, pa čak i sada kao Arsenal, kazao je Ronaldo.

Na pitanje je li ikada razgovarao s Glazerima, Ronaldo je ovako odgovorio:

- Nikada! Navijači su uvijek u pravu! Mislim da navijači trebaju znati istinu, trebaju znati da igrači žele najbolje klubu, ja želim najbolje klubu. Zbog toga sam došao u Manchester United, zbog toga volim ovaj klub, kazao je Ronaldo.

Navijači Manchester Uniteda odavno se protive svemu što Glazeri rade, naravno da je Ronaldo znao da će ovake izjave samo još više produbiti jaz između navijača i vlasnika.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.