Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi zbog neprofesionalng ponašanja

Četvrtak, 20. listopada 2022. 21:38 Napisao  I. V.

Sve drugo nema logike u ponašanju 37-godišnjega igrača koji je do ovog ljeta slovio uzorom u profesionalnom ponašanju

Cristiano Ronaldo  izbačen iz momčadi zbog neprofesionalng ponašanja

Cristiano Ronaldo više nije u rosteru Manchester Uniteda!

Portugalac nije slučajno doživio najveće poniženje u karijeri u klubu u kojemu je stekao svjetsku slavu pod vodstvom Sir Alexa Fergusona!

Menadžer Erik ten Hag odlučio je izbaciti Ronalda iz momčadi nakon što je portuglaska zvijezda demonstrativno otišla u svlačionicu prije nego što je završila utakmica protiv Tottenhama.

Nakon utakmice ten Hag ništa nije htio komentirati, samo je rekao da će se Ronaldom baviti dan nakon utakmice.

Ten Hag je očito dobio suglasnost čelnika kluba za odluku koje je odjeknula po cijelom planetu nogomet.

Ronaldo je počeo provocirati svih u klubu odmah nakon što prošlog ljeta nije uspio pronaći klub koji je spreman podmiriti visoke troškove njegova održavanja.

Sada je uspio natjerati klub na sporazumni raskid ugovora, jasno da je Ronaldo nakon ovakve odluke čelnika kluba postao bivši igrač Manchester Uniteda.

Sve drugo nema logike u ponašanju 37-godišnjega igrača koji je do ovog ljeta tijekom blistave karijere slovio uzorom u profesionalnom ponašanju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.