Cristiano Ronaldo kupio vilu u Portugalu, mediji odmah najavili povratak u Sporting

Srijeda, 26. listopada 2022. 11:18 Napisao/la  SC
Najskuplja vila u Portugalu
Najskuplja vila u Portugalu

Cristiano Ronaldo vratio se u roster Manchester Uniteda, Erik ten Hag morao je pristati na kompromis s interesima kluba, Ronaldo je veća medijska smetnja dok trenira s U-21 momčadi nego s prvom momčadi.

Portugalac će vjerojatno igrati protiv Šerifa u Europskoj ligi, igrač koji može zaraditi 50 mil. eura najveće je opterećenje za klupsku blagajnu ako ne igra.

Naravno da je Manchester United odavno postao veći klub od bilo kojega velikoga igrača, realno je očekivati da Ronaldo dostojanstveno ode u siječnju.

Zanimljivo, Ronaldo je ovih dana kupio jednu od najskupljih vila u Portugalu, on i Georgina Rodriguez kupili su nekretninu u regiji Cascais u Portugalu, vrijednost vile iznosi 11 milijuna dolara, kada se preuredi prema njihovim željama dosegnut će cijenu od 21 milijuna dolara.

Radovi bi trebali bi gotovi početkom 2023. godine, kada će Ronaldo useliti na ekskluzivno imanje u Quinta da Marinhi, jednom od najprestižnijih područja u Portugalu.

Naravno da su portugalski mediji odmah počeli spekulirati da će Ronaldo opet odjenuti dres Sportinga o čemu se nagađalo prošlog ljeta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.