Cristiano Ronaldo bivšega suigrača iz Manchester Uniteda nazvao štakorom

Petak, 18. studenog 2022. 12:06 Napisao/la  SC

Cristiano Ronaldo  nije štedio bivše suigrače iz Manchester Uniteda, Waynea Rooneyja i Garyja Nevillea

Cristiano Ronaldo bivšega suigrača iz Manchester Uniteda nazvao štakorom

Cristiano Ronaldo u kontroverznom intervjuu Piersu Morganu nije štedio bivše suigrače iz Manchester Uniteda, Waynea Rooneyja i Garyja Nevillea.

Obojicu više ne smatra prijateljima nakon što su se usudili kritizirati njegovo ponašanje, Rooneyja je čak nazvao štakorom:

- Pokušavam shvatit kako će te Rooney mrziti još više nakon ovoga, kazao je Morgan na što se Ronaldo ovako nadovezao:

- Ne samo on, zamisli da će me i svi ostali štakori kritikovati, ali dobra stvar je što ću ja još uvijek biti broj jedan, rekao je Ronaldo.

Rooney se trenutačno nalazi u Dubaiju, gdje je održan "Globe Soccer Awards".

Ovako je reagirao kada su mu novinari prenijeli da ga je Ronaldo nazvao štakorom:

- Slušajte, Cristiano Ronaldo je fantastičan igrač i kao što sam već rekao, on i Messi su vjerovatno dvojica najboljih igrača svih vremena. Ponovo, ovo nije kritika, ali sam i ranije rekao da sve nas na kraju stignu godine. Ronaldo očito zna da se sada i s tim mora boriti. Dao je taj intervju koji je obišao cijeli svijet, čudno je, baš je čudno da je sve to rekao. Siguran sam da će u Manchester Unitedu napraviti neki potez povodom svega toga kada pomno proanaliziraju sve što je rekao. Nemam više što reći na tu temu, rekao je Rooney.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.