Conte poručio Tuchelu: Da sam te natjerao da se spotakneš to bi bilo zasluženo!

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. 12:57 Napisao/la  SC

Nakon sukoba Tuchel i Conte smirivali strasti i govorili da između njih nema nikakvih problema

Conte poručio Tuchelu: Da sam te natjerao da se spotakneš to bi bilo zasluženo!

Ružne slike nakon utakmice Chelseaja i Tottenhama (2:2) obišle su svijet, nakon utakmice umalo su se fizički sukobili Thomas Tuchel i Antonio Conte.

Nakon utakmice za sada se oglasio samo Conte, koji je društvenim mrežama objavio fotografiju Tuchelova slavlja pogotka za 2:1, menadžer Chelsea euforično je protrčao pored klupe Tottenhama:

- Sreća pa te nisam vidio... Da sam te natjerao da se spotakneš to bi bilo zasluženo, napisao je trener Tottenhama uz smajliće.

Možda je nekome trebalo biti smiješno!

Sve je počelo kada je Tottenham poravao na 1:1, Tuchelu je zasmetala Conteova pretjerana reakcija, te su ih pomoćnici morali smiriti da već tada ne bi došlo do fizičkog sukoba.

Ubrzo nakon toga Chelsea je postigao gol za 2:1, a tada je Tuchel očito provocirao pretjeranim slavljem što je Conte ignorirao.

Nakon utakmice Conte je pružio ruku Tuchelu i uspio ga ponovo isprovocirati svojim potezom, potpuno je ignorirao njemačkog trenera kao da se rukuje sa stablom...

Tuchel je žestoko reagirao, menadžere su na kraju razdvajali članovi stručnih stožera, sudac je obojici pokazao crvene kartone.

Nakon sukoba Tuchel i Conte su smirivali strasti i govorili da između njih nema nikakvih problema, te da su nakon utakmice u tunelu riješili nesuglasice.

Conte je vjerojatno zato ovako pokušao biti duhovit:

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.