CLAUDIO RANIERI OTIŠAO

Najbolji trener na svijetu prošle godine dobio otkaz

Četvrtak, 23. veljače 2017. 21:29 Napisao/la  SC

Donijeli smo najtežu odluku u sedam godina, piše u priopćenju vlasnika  Aiyawatta Srivaddhanaprabhe

Claudio Ranieri više nije trener Leicestera!

Talijanski stručnjak je u četvrtak je dobio otkaz na klupi aktualnog engleskog prvaka.

 Katastrofalni rezultati u tekućoj sezoni stajali su posla stručnjaka, koji je prošle sezone ostvario čudo kada je Leicester osvojio titulu prvaka.
 
 Ranieri je dobio otkaz dan nakon što je Leicester doživio relativno podnošljivi poraz (1:2) u Sevilli.

- Donijeli smo najtežu odluku u sedam godina otkada je klub preuzeo koncern King Power, ali dužni smo zaštiti dugoročne interese kluba bez sentimentalnosti. Ranieri je unio iznimnu kvalitetu, njegove vještine, snaga i energija su nešto čemu smo oduvijek težili, njegov šarm i karizma promijenili su percepciju našega kluba  u globalnom smislu. Zauvijek ćemo mu biti zahvalni što smo ostvarili takva postinuća. Nismo očekivali da će se ove sezone sve ovo događati, ostanak u ligi naš je primarni cilj ove sezone, piše u priopćenju vlasnika  Aiyawatta Srivaddhanaprabhe.

Claudio Ranieri prije dva mjeseca primio je nagradu FIFA-e kao najbolji trener na svijetu prošle godine.

Ove godine nije dočekao kratke rukave na klupi Leicestera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.