Bruno Fernandes: Ne koristite moje ime da biste napadali Cristiana

Nedjelja, 15. siječnja 2023. 11:35 Napisao/la  SC
Bruno Fernandes: Ne koristite moje ime da biste napadali Cristiana

Medijske spekulacije o sukobu Brune Fernandesa i Cristiana Ronalda traju otkada je Ronaldo u intervjuu žestoko napao čelnike i trenera Manchester Uniteda prije raskida ugovora.

Dvojica Portugalaca navodno nisu živjeli u slozi tijekom SP-a u Kataru, Fernandez je nakon Ronaldova odlaska izjavio da igrači Manchester Uniteda na terenu izgledaju kao momčad što je potvrdila pobjeda u gradskom derbiju:

- Prije utakmice rekao sam suigračima da konačno izgledamo kao momčad. Prije nekoliko mjeseci takva je slika bila rijetkost. Mnogi su se tražili, ali sad vidite pravu ekipu. Ne koristite moje ime da biste napadali Cristiana. Cristiano je bio dio naše momčadi pola sezone i kao što sam već govorio ranije, svi se još od utakmice protiv Liverpoola zaista sjajno ponašaju. Vidite rezultate, kazao je strijelac kontroverznog pogotka protiv Cityja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.