Benjamin Mendy: Znam da nisam Brad Pitt, znam da mi žene nisu prilazile zbog toga kako izgledam

Utorak, 08. studenog 2022. 09:18 Napisao/la  SC

Branič Manchester Cityja i francuski reprezentativac suočava se  s kaznom od 5 do 20 godina zatvora, u ovako teškim slučajevima moguća je i doživotna kazna

Benjamin Mendy
Benjamin Mendy

Benjamin Mendy odavno se iz sportske rubrike preselio u crnu kroniku Premierlige, branič Manchester Cityja dao je iskaz tijekom suđenja za sedam silovanja, seksualni napad i pokušaj silovanja.

Mendy je odgovarao na pitanja svoje odvjetnice na sudu u Cheshireu.

- Znam da nisam Brad Pitt, znam da mi žene nisu prilazile zbog toga kako izgledam. Manchester City je jedan od najboljih klubova u Europi, prilazile su mi zbog nogometa. Ne bih rekao da je bilo loše. Ako su one htjele seks, a ja sam to želio, sve je bilo u redu, rekao je Mendy.

Mendy je porotnicima rekao da je često spavao s različitim ženama iste noći.

- Za mene je to bilo normalno, tek sad shvaćam da to zvuči loše, rekao je 28-godišnji Francuz nekada vrijedan 60 mil. eura.

Mendy se izjasnio nevinim prema svih sedam točaka optužnice za teška silovanja, točkom za pokušaj silovanja i seksualno zlostavljanje protiv šest mladih žena.

Seksualno zlostavljanje za koje se tereti navodno se događalo u vili u Prestburyju (Cheshire) vrijednj oko 5 mil. eura.

Mendy je svoje žrtve navodno zaključavao u sobe, šest žena koje su podnijele tužbe nisu dostupne javnosti, njihova svjedočanstva su vrlo detaljna i eksplicitna, prema njihovim iskazima može se zaključiti da je Mendy uspostavio svojevrsni ritual silovanja.

Mendy se suočava s kaznom od 5 do 20 godina zatvora, u ovako teškim slučajevima moguća je i doživotna kazna.

Suđenje je počelo u kolovozu, Mendy je četiri mjeseca proveo u pritvoru.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.