Benjamin Mendy pretrpio štetu koja se mjeri dvocifrenom brojkom u milijunima eura

Subota, 15. srpnja 2023. 15:00 Napisao/la  SC
Bivši Lamborghini...
Bivši Lamborghini...

Benjamin Mendy oslobođen je svih optužbi za silovanje, sudski proces počeo je 2020. godine, bivši igrač Manchester Cityja tijekom sudskog procesa proživio je traume koje se ničim ne mogu sanirati.

Materijalna šteta mjeri se dvocifrenom brojkom u milijunima eura.

Da bi financirao odvjetnike prodao je vilu sa šest soba u Cheshireu, nekoliko luksuznih automobila uključujući Lamborghinija, skupe satove...

Ukupno je na prodaji izgubio više od milijun i pol eura, samo na prodaji automobila (Audi RS6, Mercedes GT, Lamborghini... ) izgubio više od pola milijuna eura.

Najveću materijalnu štetu pretrpio je kada ga je Manchester City suspendirao, bez plaće je od rujna 2021. godine, a godišnje je zarađivao nešto više od 5 mil. eura.

Od svega je najgore da je 28-godišnjem Mendyju nepovratno uništena igračka karijera, optužen je kada je bio na vrhuncu, šest sezona bio je standardni igrač momčadi trenutačno najboljega kluba na svijetu.

U Manchester City došao je kao 22-godišnjak iz Monaca za 60 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.