Mario Balotelli kažnjen s tri utakmice zabrane igranja, FA neće protiv sudačkih procjena

Utorak, 10. travnja 2012. 13:53 Napisao/la  SC

Sudac Martin Atkinson propustio je kazniti brutalni Balotellijev start na Songa, a FA odlučio da nema pravo mijenjati sudačku odluku

Iako se očekivala drastična kazna Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) kaznila je Marija Balotellija s 3 utakmice suspenzije zbog brutalnog starta na Alexa Songa tijekom utakmice protiv Arsenala. Prema najavama Balotetli je trebao biti kažnjen s čak 9 utakmica suspenzije, ali FA je odlučila da ne smije previše utjecati na procjene sudaca. Zanimljivo je da je sudac Martin Atkinson propustio kazniti start koji jasno iskazuje suludu namjeru.

Nakon što je pocrvenio u utakmici protiv Arsenala, prema neslužbenim informacijama Balotelli se nalazi na izlaznim vratima Manchester Cityja. Menadžer Roberto Mancini izgubio je  povjerenje u igrača koji se ne može uklopiti ni u jednu sredinu.  Osim što Balotelliju prijeti prisilni odlazak iz Cityja, talijanski izbornik Cesare Prandelli sve je bliže odluci da Balotelli neće igrati protiv Hrvatske na EURO-u. Prandelli je već nekoliko puta naglasio da na njegovu popisu neće biti asocijalnih tipova sklonih ispadima. Ne pomažu više ni redovite Balotellijeve isprike nakon svakog incidenta.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.