Antonio Conte napadom na vlasnika Tottenhama pokušava isprovocirati otkaz

Utorak, 21. ožujka 2023. 09:29 Napisao/la  SC

Već 20 godina klub vodi isti vlasnik, koji nikada ništa nije osvojio. A zašto? Je li krivac samo klub ili svaki trener koji je bio tu, kaže Conte

Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte blizu je cilja, talijanski stručnjak doveo je Daniela Levyja do toga da vlasnik Tottenham nema puno izbora.

Engleski mediji javljaju da je Levy odlučio smijeniti Contea nakon što je Talijan opet javno krizitirao sportsku politiku kluba.

Nakon utakmice protiv Southamptona (3:3), Conte je bez dlake na jeziku izravno napao Levyja:

- Već 20 godina klub vodi isti vlasnik, koji nikada ništa nije osvojio. A zašto? Je li krivac samo klub ili svaki trener koji je bio tu? Gledao sam trenere koje je Tottenham imao na klupi. Do sada sam pokušavala sakriti situacija, ali ja to neću radiit, jer ne želim gledati ovo što sam vidio danas, to je nedopustivo i za navijače, kazao je Conte.

Trofejni talijanski trener očito traži najbolji način da ode iz Tottenhama, najgore bi prošao kada bi podnio ostavku.

Ako dobije otkaz, ima pravo na otpremninu, ali Levy nije naivan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.