Andre Villas Boas očekuje da će Willian do kraja tjedna potpisati za Tottenham

Srijeda, 21. kolovoza 2013. 19:26 Napisao/la  SC

Villas Boas očekuje do kraja tjedna potpise Erika Lamele (Roma) i Fabia Coentraa (R. Madrid)

 

Andre Villas Boas nije potvrdio da je Willian novi igrač Tottenhama. Willian je u utorak stigao u London, u Tottenhamu očekuju da će do kraja tjedan obaviti liječnike preglede i potpisati ugovor.

 

Willian je formalno još uvijke igrač Anžija, koji je početkom sezone objavio rasprodaju (pre)skupih zvijezda od kojih nije bilo velike koristi. Wiilian je u Anži stigao iz Šahtara, gdje se afirmirao i postao jedan od najtraženijih napadača na kontinentu. Tražili su ga najveći europski klubovi, on se prošle sezone odlučio za najbolju ponudu iz Anžija.

 

I sada ga traže mnogi klubovi, uz Tottenham najviše se spominje Liverpool. Cijena mu se kreće oko 40 mil. eura, što Tottenhamu nije problem platiti budući da će uskoro prodati Balea za rekordnih 100 mi. eura.

 

Villas Boas očekuje do kraja tjedna potpise Erika Lamele (Roma) i Fabia Coentraa (R. Madrid), koji dolazi u paketu s Baleom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.