Todd Boehly u dovođenju Cristiana Ronalda više vidi marketinšku nego nogometnu korist

Ponedjeljak, 24. listopada 2022. 11:19 Napisao/la  SC

Vlasnik Chelsea htio je Ronalda dovesti ljetos, ali se tome suprotstavio bivši menadžer Thomas Tuchel

Todd Boehly
Todd Boehly

Manchester United uskoro mora odlučiti kako će tretirati Cristiana Ronalda tijekom idućeg prijelaznog roka, Ronaldova epizoda na Old Traffordu približava se neslavnom kraju nakon incidenta tijekom utakmice protiv Tottenhama.

Ronaldo je prvo odbio u ući u igri, a onda je otišao prije kraja utakmice.

Iako je na zalasku karijere, 37-godišnji Portugalac i dalje je na meti velikih klubova.

Engleski mediji javljaju da je američki milijarder Todd Boehly reaktivirao veze s Ronaldovim menadžerom Jorgeom Mendesom, vlasnik Chelsea htio je Ronalda dovesti ljetos, ali se tome suprotstavio bivši menadžer Thomas Tuchel koji je smijenjen nakon poraza od Dinama.

Boehly u Ronaldovu angažmanu više vidi marketinšku nego nogometnu korist, Portugalac je prije incidenta u Manchester Unitedu postao najvredniji nogometni brand na svijetu.

Postoji bojazan da bi se brandu mogla pasti vrijednost zbog njegova ponašanja, ali za sada nema nikakvih naznaka da se svakom klubu ne isplati imati Ronalda u momčadi i kada ne igra.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.