Alex Ferguson: Ronaldo je izgledao kao Cezar kada je ušao u Rim

Ponedjeljak, 27. rujna 2021. 15:43 Napisao/la  SC
Ronaldo i Ferguson
Ronaldo i Ferguson

Sir Alex Ferguson jedan je od nazaslužnijih za povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford:

- Vidjeli ste te subote da je izgledalo kao da je Cezar ušao u Rim nakon pobjede: Dođoh, vidjeh, pobijedih (Veni, vidi, vici)! Bilo je fantastično! Mislim da je to važno za svakoga tko je navijač Uniteda, kazao je Ferguson.

Legendarni menadžer Manchester United prvi je Ronalda doveo kao tinejdžera, pod njegovim vodstvom stekao je status svjetske zvijezde prije nego što je otišao u Real Madrid u dresu kojega je dosegnuo vrhunac karijere:

- Sanjao je odlazak u Real Madrid. Nisam bio protiv toga, šest godina provedenih u Unitedu bilo je sjajno razdoblje za dječaka s Madeire kojega sam doveo ovdje nakon 18. rođendana. Znao sam koliko će postati dobar! Apsolutno! Znao sam to kada je došao na razinu kluba kakav je Real Madrid. Da budemo pošteni prema Realu, to je klub koji godinama proizvodi igrače svjetske klase, najviše puta osvajao je europski kup i morate im odati priznanje. To je razina na koju bi svaki veliki igrač volio otići, naglasio je Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.