Alex Ferguson najbolji menadžer, a Ryan Giggs najbolji igrač u 20 godina Premierlige

Utorak, 15. svibnja 2012. 15:29 Napisao/la  SC

Ryan Giggs je najuspješniji britanski nogometaš svih vremena, ne vidim tko bi ga mogao prestići po broju osvojenih titula i nagrada, kaže Gary Neville

Manchester United izgubio je ove sezone titulu prvaka u posljednjim sekundama zadnjeg kola, ali je dobio dvije prestižne nagrade.

Alex Ferguson proglašen je najboljim menadžerom, a Ryan Giggs najboljim igračem od kada je ustanovljena Premierliga. Dvojica velikana Manchester Uniteda najbolji su od najboljega što je ponudio engleski nogomet u zadnjih 20 godina.

- Ryan Giggs je najuspješniji britanski nogometaš svih vremena, ne vidim tko bi ga mogao prestići po broju osvojenih titula i nagrada. I još uvijek ima nevjerojatnu želju, kvalitetu i duh, kazao je Gary Neville, bivši igrač Manchester Uniteda.

Alan Shearer primio je nagradu kao najbolji strijelac Premierlige, koju je zaslužio za 260 postignutih pogodaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.