Abramovič ponudio Guardioli plaću od fantastičnih 22 mil. eura godišnje!

Ponedjeljak, 05. ožujka 2012. 17:32 Napisao/la  I. V.

U cijeloj priči zapravo i nema senzacije ako se zna da je zastupnik Josea Mourinha, Jorge Mendes, odbio 15 mil. funti godišnje plaće

Roman Abramovič srušio je sve granice dobrog poslovnog ukusa, vlasnik Chelsea ponudio je Pepu Guardioli godišnju plaću od cca 22 mil. eura (18 mil. funti)! Guardioli na ljeto istječe ugovor s Barcelonom, novi nije potpisao što znači da još uvijek nije odlučio hoće li ostati u Barceloni. Trenutke Guardioline neodlučnosti iskoristio je Abramovič, koji se razbacuje funtama kao da su bezvrijedni papiri. Nema sumnje da je Guardiola jedna od najboljih trenera na svijetu, njegov znanje sigurno vrijedi puno, ali 22 mil. eura... Guardiola bi tjedno zarađivao preko 400.000 eura, mjesečno preko 1,5 mil eura.

U cijeloj priči zapravo i nema senzacije ako se zna da je prije nešto više od mjesec dana u Londonu boravio Jorge Mendes, zastupnik Josea Mourinha odbio je 15 mil. funti godišnje plaće u prvoj rundi pregovora. Ako Guardiola prihvati ponudu, za Mourinha druge runde pregovora neće ni biti. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.