Utakmica Lyona opet prekinuta, navijači Bastije napadali igrače Lyona

Nedjelja, 16. travnja 2017. 23:26 Napisao/la  SC

Atmosfera pred utakmicu bila je napeta i osvetoljubiva, radikalna skupina navijača Bastije ozlojađena je jer smatra da je njihova momčad bila oštećena u prvom ovosezonskom okršaju s Lyonom (1:2)


Tri dana nakon nereda na utakmici Lyona i Bešiktaša u Europskoj ligi, na utakmici Lyona ponovo su navijači izazvali nered.

Ovog puta utakmica je otkazana, a nerede su izazvali navijači Bastije.

Utakmica Bastia - Lyon kasnila je sat vremena nakon što su domaći navijači upali na travnjak i napali gostujuće igrače.

Napad se dogodio dok su se igrači Lyona zagrijavali, navijači su prvo opkolili vratara Mathieua Gorgelina, a onda se sukob rasplamsao.

Gostujuće igrače napadali su čak i zaštitari.
 
Atmosfera pred utakmicu bila je napeta i osvetoljubiva, radikalna skupina navijača Bastije ozlojađena je jer smatra da je njihova momčad bila oštećena u prvom ovosezonskom okršaju s Lyonom (1:2).
 
Ostatak stadiona nije podržao napad na igrače Lyona, izviždao je navijačku skupinu koja prati Bastiju.
 
Nakon sat vremena Lyon je odlučio nastupiti.

Na poluvremenu jedan od zaštitara sukobio se vratarom Lyona Anthonyjem Lopesom (pogledajte video), poletjele su i šake, uključili su se zaštitari i sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti utakmicu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.