U Lilleu ne spavaju mirno, protivnik Rijeke dovodi bivšega napadača Barcelone

Srijeda, 30. kolovoza 2023. 10:08 Napisao/la  SC

Nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka Lille bezmalo panično traži pojačanje u napadu

Martin Braithwaite
Martin Braithwaite

Rijeka u četvrtak igra protiv Lillea, oba kluba doživjela su traumatične poraze u prvenstvima uoči uzvratne utakmice play-offa Konferencijske lige.

Razlika je u tome što poraz Rijeke nije iznenađenje, Dinamo ima bolju momčad, Rijeka je neugodno iznenadila nemoćnim izdanjem s obzirom da je momčadi u dobrom tonusu na početku sezone.

Lille je doživio težak poraz (1:4) od Loirentea, poraz nije iznenađenje s obzirom da momčad nije u dobrom tonusu što se vidjelo u utakmicama protiv Nantesa (2:0) i Rijeke (2:1).

U objema utakmicama Lille je pobijedio zbog individualne kvalitete, protivnici su propustili velike prilike ostvariti pozitivne rezultate, u objema utakmicama najbolji igrač Lillea bio je vratar Lucas Chevalier.

Iako je bilo samo pitanje kada će momčad Lillea doživjeti prvi poraz, poraz od Loirenta nije se dogodio u povoljnom trenutku za Rijeku.

Momčad Lillea sada će se dodatno mobilizirati, trener Paulo Foncesa pod velikim je pritiskom iako je sezona tek počela.

Da u Lilleu ne spavaju mirno ukazuje najava još jednog transfera, nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka Lille bezmalo panično traži pojačanje u napadu, predsjednik Olivier Letang želi dovesti bivšega napadača Barcelone.

Lille je poslao ponudu Espanyolu za Martina Braithwaitea, Letang očito smatra da bi iskustvo 32-godišnjega danskog reprezentativca moglo pozitivno djelovati na momčad.

Espanyol je prvu ponudu odbio, Lille ne odustaje od napadača koji dobro poznaje francuski nogomet budući da je igrao za Toulouse i Bordeaux.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.