Trener PSG-a poletio previsoko, reagirao čak i predsjednik Emmanuel Macron

Petak, 09. rujna 2022. 11:21 Napisao/la  SC
Christophe Galtier
Christophe Galtier

Christophe Galtier doživio je velike neugodnosti nakon sarkastične reakcija na novinarsko pitanje zašto PSG leti avionom na utakmicu u Nantes iako putovanje vlakom traje samo 2,5 sata.

Galtier i Kylian Mbappe smijali su se na presici takvom pitanju što je izazvalo reakcije gradonačelnice Pariza Anne Hidalgo, ministra financija Bruna Le Mairea, oglasio se čak i predsjednik Emmanuel Macron.

U Francuskoj traje kampanja koju je najavio ministar prometa Clement Beaune, francuska vlada najavila je oštrije mjere protiv korištenja privatnih zrakoplova u nastojanju da se smanji globalno zatopljenje.

Galtier se na kraju morao ispričati:

- Moji igrači jako paze na klimu, klub je vrlo pažljiv prema tome. U Lilleu smo putovali autobusom, dva sata i 45 minuta autobusom u jednom i drugom smjeru. Svjesni smo problema! Žao mi je, ali mislim da je u Francuskoj teško biti duhovit. Da moja šala nije bila dobra saznao sam vrlo brzo, kada sam došao kući, rekao je Galtier.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.