PSG otpisao Kyliana Mbappea, problem je što Kylian Mbappe nije otpisao PSG

Subota, 22. srpnja 2023. 19:17 Napisao/la  SC

Mbappe ne želi nigdje otići dok mu PSG ne zajamči da će ispoštovati ugovoreno, ne pristaje na prodaju u kojoj će PSG zaraditi, a on izgubiti

PSG otputovao u Japan
PSG otputovao u Japan

Otkiveno je zbog čega je Real Madrid još uvijek suzdržan u eventualnom transferu Kyliana Mbappea, koji nije otputovao s momčadi u Japan.

PSG je otpisao Kyliana Mbappea, ali Kylian Mbappe nije otpisao PSG.

Tako bi se mogao objasniti stav francuskog igrača!

Naime, ako PSG proda Mbappea ovog ljeta, najbolji igrač pariškog kluba izgubio bi 222 mil. eura zajamčene zarade u zadnjoj godini ugovora.

Mbappe ne želi nigdje otići dok mu PSG ne zajamči da će ispoštovati ugovoreno!

Godišnja plaća iznosi 72 mil. eura neto, PSG mu duguje bonus za potpis novog ugovora prošle godine od 60 mil. eura i bonus za tzv. lojalnost od čak 90 mil. eura.

Kada bi Mbappe igrao iduće sezone, zarada bi se povećala za premije i razne bonuse koji ovise o broju pogodaka i osvojenim trofejima, ukupno još nekoliko desetaka milijuna eura.

Mbappe ne pristaje na prodaju u kojoj će PSG zaraditi, a on izgubiti.

To je glavni razlog zbog kojega je Real Madrid s distance prati razvoj situacije u Parizu.

Florentino Perez čeka da PSG riješi svoje ugovorne obveze prema Mbappeu, u protivnom se lako može dogoditi da Mbappe iduće sezone zaradi 222 mil. eura dok bude sjedio na tribinama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.