Max Allegri ipak odlazi iz Juventusa, stigla ponuda koja se ne odbija

Subota, 10. lipnja 2023. 10:31 Napisao/la  SC
Max Allegri ipak odlazi iz Juventusa, stigla ponuda koja se ne odbija

Massimiliano Allegri ipak odlazi iz Juventusa!

Talijanski stručnjak ne odlazi zato što će dobiti orkaz na kraju neuspješne sezone nego zato što je dobio ponudu koju je teško odbiti.

Allegrija žele u Saudijskoj Arabiji, dobio je ponudu prema kojim bi zarađivao najmanje pet puta više nego u Juventusu!

Talijanski mediji nisu uspjeli otkriti koji saudijski klub želi dovesti Talijana, čini se da je riječ o Al Nassru za koji igra Cristiano Ronaldo.

Odabir je malo čudan s obzirom na povijest odnosa Ronalda i Allegrija u Juventusu, Allegri nije bio presretan kada mu je bivši predsjednik Andrea Agnelli doveo Portuglaca.

Juventus nema ništa protiv Allegrijeva odlaska, 55-godišnji trener može otići bez naknade iako ima ugovor još godinu dana.

Time bi Juventus uštedio oko 40 mil. eura bruto, pa nije teško izračunati koliko bi Allegri mogao neto zaraditi u Saudijskoj Arabiji.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.