Marko Livaja nije zabrinut zbog toga što bi mogao dobiti otkaz u Empoliju

Utorak, 16. veljače 2016. 19:32 Napisao/la  SC

Livaja demonstrativno je napustio klupu Empolija prije kraja utakmice protiv Frosinonea


Marko Livaja demonstrativno je napustio klupu Empolija prije kraja utakmice protiv Frosinonea, kada je trener odlučio u igru uvesti Gruzijca Mchedlidzea.

Talijanski mediji jednoglasno osuđuju Livajin postupak, mnogi predviđaju da će dobiti prijevremeni raskid ugovora na njegovu štetu, svi su se uzbudili osim Livaje:

- Ništa strašno se nije dogodilo, niti će se dogoditi. Trener me poslao na zagrijavanje, pola sata sam čekao da me pozove i ubaci u igru, a kad je poslao na teren drugog igrača, iznervirao sam se, pokupio i otišao s klupe, kaže Livaja za SN.

Incidenti Livaja nije miljenik talijanske javnosti, njegova buntovna narav postala je  tema još od vremena kada se sukobio s navijačima Atalante zbog čega je morao napustiti klub.

Livaja je svojedobno ušao u sukob s U-21 izbornikom Nikom Kovačom, koji ga je otpisao kada se nije pojavio na okupljanju bez opravdanja. Pomilovao ga je Neno Gračan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.