Ligue 1: Lyon za pola sata osigurao pobjedu, Dejan Lovren rutinski odigrao utakmicu

Petak, 25. siječnja 2013. 23:40 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Valenciennes - Lyon 0:2

 

Ligue 1 – 22. kolo

VALENCIENNES - LYON 0:2

Stadion "Stade du Hainaut" Gledatelja: 20.540

Sudac: Clement Turpin

Strijelci: 0:1 Fofana (8'), 0:2. B. Gomis (27')

Žuti kartoni: Niguette (Valenciennes), Fofana, Biševac (Lyon)

VALENCIENNES: Penneteau, Mater, Isimat-Mirin, Rose, Bong, Sankhare, R. Gomis (81' Ducourtioux), Dossevi, Niguette, Aboubakar (70' Mellikson), Le Tallec.

LYON: Vercoutre, Umtiti (82' Grenier), Lovren, Biševac, Reveillere, Fofana, Gonalons, Malbranque, Ghezzal (85' Benzia), Lacazette (69' Dabo), B. Gomis.

Nogometaši Lyona potvrdili su apsolutnu superiornost i veću kvalitetu u odnosu na domaći Valenciennes i ovu utakmicu riješili u svoju korist već nakon 27 minuta. Prvi pogodak u 8. minuti plod je lošeg izbijanja domaće obrane. Taj je dar iskoristio Fofana, prihvatio je loptu na 40 metara i sjurio se prema kaznenom prostoru, kada je u njega ušao opalio je desnom nogom i pogodio desni donji kut Penneteauova gola za 0:1.

Pogodak u 27. minuti plod je kolektivne akcije. Loptu je i ovoga puta oduzeo Fofana, dao ju je za Lacazettea koji se sjurio po desnoj strani pa pronašao Reveillerea, koji je asistirao Gomisu za njegov 12 pogodak sezone i velikih, sigurnih i zasluženih 0:2.

Cijelu utakmicu za goste vrlo solidno odigrao je Dejan Lovren.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.