Ligue 1: Bordeaux ostao pri vrhu ljestvice, Evian prekinuo niz poraza

Subota, 08. studenog 2014. 23:31 Napisao/la  D. J.

Rezultati 11. kola: Lens - Bordeaux 1:2, Caen - Nantes 1:2, Evian - Nice 1:0, Bastia - Montpellier 2:0, Toulouse - Metz 3:0

Utakmicu Lensa i Bordeauxa obilježile su sudačke pogreške čime je Bordeaux stekao veliku prednost od 2:0 (pogotke su postigli Khazri i Diabate). Na kraju su gosti došli do važne pobjede kojom ostaju pri vrhu ljestvice, a Lens je gurnut u opasnu zonu. Evian je minimalnom, ali vrlo važnom pobjedom (1:0) na svom terenu protiv Nice prekinuo niz od četiri uzastopna poraza i pobjegao iz zone ispadanja, dok su gosti prikovani za sredinu ljestvice.

Toulouse je bio uvjerljiv protiv Metza doma. Pobjedom 3:0 su prekinuli seriju od tri uzastopna poraza i sada su u sredini ljestvice. Gosti su imali zaostatak od jednog pogotka nakon prvog dijela, ali Ben Yedder i Pesić su riješili sve dileme oko pobjednika u 61. i 72. minuti.

Bastia je kući nakon smjene trenera pobjedila Montpellier s 2:0. Na Korzici je sve riješeno bilo nakon prvih 45 minuta, gdje je Tallo pogodio dvaput i donio svojoj ekipi važna tri boda za bijeg iz opasne zone.

U izuzetno tvrdoj utakmici Nantes je uzeo tri boda Caenu. Domaći su poveli s 1:0 pogotkom Duhamela, a Nantes se vraća u 40.minuti pogotkom Vizcarrondoa. Na početku drugog dijela je Caen bila bolja momčad, no konačan rezultat postavlja Veretout u 61. minuti, pogodivši za vrlo važna tri boda za Nantes u borbi za vrh.

Rezultati 11. kola: Lens - Bordeaux 1:2 (Touzghar 74-11m/Khazri 24, Diabate 41), Caen - Nantes 1:2 (Duhamel 24/Vizcarrondo 40, Veretout 61), Evian - Nice 1:0 (Wass 74), Bastia - Montpellier 2:0 (Tallo 21, 45+1), Toulouse - Metz 3:0 (Siriex 3, Ben Yedder 61,  Pešić 72)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.