Leo Messi: Želim osvajati trofeje, Neymar je imao veliku ulogu u mom dolasku

Srijeda, 11. kolovoza 2021. 13:19 Napisao/la  SC
Leo Messi: Želim osvajati trofeje, Neymar je imao veliku ulogu u mom dolasku

Leo Messi prvi put se obratio novinarima kao igrač PSG-a

- Odlazak iz Barcelone je bio jako težak, ali sam presretan što sam stigao u PSG. Ovo je vrhunski tim sa velikim ambicijama. Bili su brzi i ozbiljni u pregovorima odmah nakon Barcine objave u četvrtak. Sve što se dogodilo protekle sedmice bilo je veoma teško i brzo. Bilo je emocionalno, nitko nije spreman za tako nešto, ali spreman sam za novo životno poglavlje. Hvala svima na dočeku, ovaj klub je spreman da se bori za sve trofeje što je moj cilj. Želim biti još bolji i nastavljati osvajati trofeje. Zbog toga sam došao ovdje! Moj san je da još jednom osvojim Ligu prvaka. Smatram da imamo dovoljno dobar tim da to ostvarimo. Zahvalan sam ljudima koji su izašli na ulice. Nadam se da će ovo biti sjajna godina za sve, kazao je Messi.

Svih najviše zanima kada će Messi odigrati prvu utakmicu za PSG:

- Tek sam stigao sa odmora. Predsezonu ću morati sam odraditi, nadam se da ću uskoro biti spreman za igru. Imam dosta prijatelja u svlačionici. Jedan od razloga zbog kojega sam došao je upravo svlačionica. Neymar je također imao ogromnu ulogu u mom dolasku, naglasio je Messi.

Lako je moguće da Messi uskoro zaigra protiv Barcelone:

- Barca je bila moj dom, imam dosta uspomena. Navijači tamo znaju da želim pobjeđivati. Bilo bi lijepo igrati protiv Barcelone, ali bi bilo i čudno. Dat ću sve od sebe da ispunimo ciljeve. Još uvijek sam sretan baš kao što sam bio kao dijete. Još uvijek sam to dijete, kaže Messi koji će odjenuti dres s brojem 30.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.