Leo Messi službeno predstavljen, najbolji igrač na svijetu u dresu PSG-a

Utorak, 10. kolovoza 2021. 22:40 Napisao/la  SC

Nije skrivao svoju želju da se nastavi natjecati na najvišoj razini i osvajati trofeje, a naša ambicija kao kluba je da učinimo isto, kaže Nasser Al-Khelaifi

Leo Messi službeno predstavljen, najbolji igrač na svijetu u dresu PSG-a

Leo Messi službeno je postao novi igrač PSG-a!

Pariški klub na službenoj stranici predstavio je novog igrača:

- Uzbuđen sam što ću započeti novo poglavlje svoje karijere u Paris Saint-Germainu. Sve u klubu odgovara mojim nogometnim ambicijama. Znam koliko su momčad i stručno osoblje talentirani. Odlučan sam pomoći u izgradnji nečeg posebnog za klub i navijače, radujem se što ću igrati na travnjaku u Parku prinčeva, kazao je Messi.

- Oduševljen sam što se Lionel Messi odlučio pridružiti Paris Saint-Germainu, ponosni smo što možemo primiti njega i njegovu obitelj u Pariz. Nije skrivao svoju želju da se nastavi natjecati na najvišoj razini i osvajati trofeje, a naša ambicija kao kluba je da učinimo isto. Dolaskom Lea Messija naša je momčad dobila svjetsku klasu čime se nastavlja strateški uspješan prijelazni rok za klub. Predvođen našim izvanrednim trenerom i njegovim stožerom, raduje me da će naš tim stvarati povijest za naše navijače diljem svijeta, rekao je Nasser Al-Khelaifi, predsjednik i izvršni direktor Paris Saint-Germaina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.