TJEDAN ODLUKE Kylian Mbappe u ponedjeljak počeo trenirati s momčadi PSG-a, Le Parisien dolio ulje na vatru insajderskom objavom

Ponedjeljak, 17. srpnja 2023. 16:50 Napisao/la  SC

Trener Luis Enrique inzistira da čelnici kluba riješe Mbappeov status do 22. srpnja, kada PSG odlazi na turneju po Japanu

PSG objavio fotku prvoga Mbappeova treninga
PSG objavio fotku prvoga Mbappeova treninga Foto: PSG/Facebook

Kylian Mbappe u ponedjeljak je počeo trenirati s momčadi PSG-a, do kraja tjedna trebala bi biti poznata njegova sudbina.

Trener Luis Enrique inzistira da čelnici kluba riješe Mbappeov status do 22. srpnja, kada PSG odlazi na turneju po Japanu.

Naravno da najava dolaska Dušana Vlahovića nema veze s Mbappeom, riječ je o potpuno različitim profilima napadača koji su kompatibilni na terenu.

U kontekstu moguće zamjene za Mbappea, puno je zanimljivija najava dolaska Xavija Simonsa, 20-godišnji napadač PSV-a prirodno igra na istoj poziciji kao Mbappe.

Transfer mladoga napadača je dogovoren, čeka se službena potvrda.

Le Parisien je u međuvremenu dolio ulje na vatru insajderskom objavom da je Mbappe prije nekoliko dana na svojevrsnom online-sastanku s nekolicinom prisnijih suigrača rekao da želi otići ovog ljeta.

Prvi sastanak između igrača i kluba očekuje se već u utorak, pregovaračke pozicije su jasne.

PSG inzistira da Mbappe potpiše ugovor, u protivnom će ovog ljeta završiti na transfer-listi.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.