Kylian Mbappe odbio PSG, počinje licitacija za najskupljeg igrača na svijetu

Utorak, 09. ožujka 2021. 15:10 Napisao/la  SC
Kylian Mbappe odbio PSG,  počinje licitacija za najskupljeg igrača na svijetu

Kylian Mbappe odbio je produljiti ugovor s PSG-om, L'Equipe spekulira da je najskuplji igrač na svijetu odlučio pričekati s konačnom odlukom o nastavku karijere.

Mladi napadač ne krije da želi odjenuti dres Real Madrida, Real Madrid na krije da želi dovesti jednog od najboljih napadača na svijetu.

Ništa nije rješeno, Mbappe je ugovorom vezan za PSG do ljeta 2022. godine, ali će ovog ljeta biti u izlogu ako ne produlji ugovor.

Florentino Perez navodno je pripremio čak 300 mil. eura za transfer, Real Madrid očito štedi za Mbappea, nikoga nije kupio već dva prijelazna roka uzastopno.

Real Madrid nije jedini klub, a nije ni najbogatiji klub koji želi dovesti Mbappea.

Poznato je da Manchester City traži zamjenu za Sergija Aguera, kojemu na ljeto istječe ugovor.

Novac sigurno neće biti presudan za odluku, PSG je prema novoj ponudi spreman Mbappea plaćati čak 36 mil. eura godišnje, što Real Madrid ne može platiti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.