NAJBOLJE PLAĆENI

Dejan Lovren na 20. mjestu

Četvrtak, 30. ožujka 2023. 10:52 Napisao/la  SC

Marca objavila listu igrača u Ligue 1

Dejan Lovren na 20. mjestu

Dejan Lovren nalazi se u TOP 20 najbolje plaćenih igrača Ligue 1, Marca je objavila listu 30 najbolje plaćenih igrača u francuskom prvenstvu.

Bivši hrvatski reprezentativac nalazi se točno na 20. mjestu s mjesečnom plaćom od 400.000 eura bruto, koliko zarađuje u Lyonu.

Lovrenova zarada je iznenađenje budući da su stoperi u pravilu slabije plaćeni od napadača, Alexandre Lacazette s 450.000 eura mjesečno jedini u Lyonu zarađuje više od Lovrena.

Očekivano, na prvih deset mjesta nalaze se igrači PSG-a, najbolje plaćeni igrač je Kylian Mbappe s mjesečno zaradom od 6 mil. eura bruto.

Drugi je Neymar (3,7 mil.), pa Messi (3,6 mil.), itd.

Ben Yedder prvi je na listi najbolje plaćenih igrača koji ne igraju za PSG, napadač Monaca nalazi se na 11. mjestu s mjesečnom zaradom od 650.000 eura bruto.

Najbolje plaćeni igrač Marseillea je Jordan Veretout, stožerni igrač momčadi Igora Tudora mjesečno zarađuje 550.000 eura bruto.

Listu 30 najbolje plaćenih igrača Ligue 1 možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.