Christophe Dugarry: Nadam se da će Mbappe otići, svim srcem želim to! Umoran sam od svega!

Srijeda, 03. siječnja 2024. 14:07 Napisao/la  SC
Christophe Dugarry
Christophe Dugarry

Christophe Dugarry postao je 1998. svjetski prvak, 2000. godine postao je europski prvak u francuskom dresu.

Dugarry je u francuskim medijima ovako prokomentirao medijsku sapunicu o odlasku Kyliana Mbappea iz PSG-a:

- Imam dojam da je svakih šest mjeseci isto: ostaje, odlazi... Umoran sam od ovoga! Želim da Mbappé postane dio klupskog, a na osobnog projekta. Umoran sam od slušanja priča o njegovom budućem klubu svakih šest mjeseci. Dosta mi je! Ne zanima me, više me ne zanima, kazao je bivši igrač Milana i Barcelone.

- Nadam se da će otići, svim srcem želim to! Mislim da stagnira! Smatram da je u duelima sve predvidljiviji, nedostaje mu snage, karaktera, smatram da prečesto odustaje od duela s pogrešim stavom, sve više maše podignutim rukama, šalje negativne poruke. Dok se ne dokaže suprotno, nogomet je momčadski sport. Mbappe nije angažiran zbog statistike, već da bi njegov klub osvojio Ligu prvaka. Htio je svu vlast u momčadi, da bude vođa momčadi, a sad kad je to postao, ponaša se  kao malo dijete. Ponekad se čini da mu je odijelo preveliko. Osjećam da se malo izgubio, nema simbioze s momčadi. Stvari u PSG-u ne idu u dobrom smjeru već nekoliko mjeseci, zaključio je Dugarry.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.