Zinedine Zidane: Real Madrid bez mene može biti bolja momčad!

Petak, 21. svibnja 2021. 15:19 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Nogometaše Real Madrida u subotu očekuje utakmica protiv Villareala, a po svemu sudeći mogla bi to biti i posljednja utakmica za Zinedinea Zidanea na klupi kraljevskog kluba.

- Bila je ovo vrlo iscrpljujuća sezona, ali u posljednjoj utakmici spremni smo dati sve od sebe. Utakmica je najvažnija stvar, nakon toga ćemo imati vremena za razgovore. Sada nije trenutak. Ja ili bilo tko drugi nismo ono što je ovdje važno, ovdje je važna momčad. I zato je posljednja utakmica sve što nas trenutačno zanima, rekao je Zidane, koji je vrlo kratko i jasno odgovorio na pitanje može li Real Madrid bez njega biti bolja momčad.

- Svakako, zaključio je Zidane.

Massimiliano Allegri jedan je od kandidata za prezuimanje Real Madrida, Zinedinea Zidanea sve se više povezuje s Juventusom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.