Xavi: Igrali smo najgore što možemo, ja sam odgovoran, prihvaćam kritike

Ponedjeljak, 15. siječnja 2024. 10:01 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Xavi radi i živi pod sve većim pritiskom, Barcelona je doživjela težak poraz (1:4) od Real Madrida u finalu Supercupa, sve su glasnije spekulacije o njegovoj smjeni:

- Razočaran sam i tužan, ali ovo je nogomet i danas se moramo pomiriti s teškim porazom. Šteta. Imali smo puno nade uoči utakmice. Startali smo loše, imali smo onda šansu vratiti se u igru, no kazneni udarac je prelomio utakmicu. Ni u jednom trenutku se na terenu nismo osjećali dobro. Real Madrid nam je napravio puno problema u tranziciji i kontranapadima. Ispričavam se navijačima. Doživio sam puno neuspjeha u Barceloni, ali jedno uvijek mogu reći – Barca će se vratiti. Igrali smo najgore što možemo, a na kraju se dogodio i najgori mogući scenarij za nas. Ja sam odgovoran. Prihvaćam kritike, a mi nastavljamo naporno raditi, kazao je Xavi nakon poraza.

Xavijev problem nije samo poraz u finalu, Barcelona je igrala tako taktički slabo da je Real Madrid uz malo više prisebnosti u završnici mogao pobijediti dvostruko većom razlikom.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.