Spremne optužnice za utaju poreza protiv Cristiana Ronalda i Josea Mourinha

Subota, 03. prosinca 2016. 12:06 Napisao/la  SC

Ronaldo je navodno utajio čak 150 milijuna eura poreza otkako je 2009. godine stigao u Real Madrid


Nisu afere zbog neplaćanja poreza u Španjolskoj privilegija samo igrača Barcelone (Messi, Mascherano, Neymar...)

Prema pisanju španjolskih medija, zbog utaje poreza spremna je optužnica protiv Josea Mourinha i Cristana Ronalda.

Poslove bivšeg trenera i najboljeg igrača Real Madrida vodi menadžerska kompanija Gestifute u vlasništvu Jorgea Mendesa, u optužbama se spominje i bivši igrač Real Madrida Mesut Özil

Ronaldo je navodno utajio čak 150 milijuna eura poreza otkako je 2009. godine stigao u Real Madrid, a sve u dva podijeljena slučaja po 75 milijuna eura za prava na ime CR.

Na optužbe je priopćenjem reagirala i kompanija Gestifute.

- Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho u potpunosti plaćaju sve svoje porezne obveze španjolskim i britanskim vlastima. Nit jedan niti drugi nikada nisu bili upleteni u bilo kakve ilegalne aktivnosti, a niti u bilo kakvim istragama po tom pitanju. Nećemo se suzdržavati tužbi prema bilo kome tko obajvi ovakve neistine, stoji u priopćenju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.