ŠPANJOLSKI NOVINARI ISTRAŽILI

O Modrićevoj sudbini odlučuje supruga Vanja

Utorak, 28. kolovoza 2012. 16:50 Napisao/la  SC

Dojam je da Lukina supruga razumije problematiku, pa čak i detalje u životu profesionalnog nogometaša

Vanja Bosnić, 29- godišnja supruga Luke Modrića, zaintrigirala je španjolske novinare. Gospođa Modrić nije se odvajala od Luke tijekom njegova predstavljanja u ponedjeljak, živo se zanimala za sve detalje, prošetala je sa sinom Ivanom travnjakom Santiaga Bernabea… Dojam je da Lukina supruga razumije problematiku, pa čak i detalje u životu profesionalnog nogometaša, počev od pregovora do poziranja u dresu novog kluba.

Španjolski novinari otkrili su jedan detalj, koji nije baš točan: Vanja Bosnić registrirana je za obavljanje menadžerskih poslova i zaposlena je u agenciji Marija Mamića. Prema španjolskim izvorima, atraktivna Vanja vodila je brigu o Lukinoj karijeri i prije vjenčanja 2010. godine, njoj pripada najveći dio zasluga u upornom nastojanju da Luka postane igrač Real Madrida

Nakon što je gospođa Modrić svih u kraljevskom klubu osvojila šarmantnom izravnošću, španjolski kolege jedinstveno su zaključili da o karijeri Luke Modrića brine njegova supruga a ne obitelj Mamić. Ovo su ipak trenuci slave obitelji Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.