ŠPANJOLSKI NOVINARI ISTRAŽILI

O Modrićevoj sudbini odlučuje supruga Vanja

Utorak, 28. kolovoza 2012. 16:50 Napisao/la  SC

Dojam je da Lukina supruga razumije problematiku, pa čak i detalje u životu profesionalnog nogometaša

Vanja Bosnić, 29- godišnja supruga Luke Modrića, zaintrigirala je španjolske novinare. Gospođa Modrić nije se odvajala od Luke tijekom njegova predstavljanja u ponedjeljak, živo se zanimala za sve detalje, prošetala je sa sinom Ivanom travnjakom Santiaga Bernabea… Dojam je da Lukina supruga razumije problematiku, pa čak i detalje u životu profesionalnog nogometaša, počev od pregovora do poziranja u dresu novog kluba.

Španjolski novinari otkrili su jedan detalj, koji nije baš točan: Vanja Bosnić registrirana je za obavljanje menadžerskih poslova i zaposlena je u agenciji Marija Mamića. Prema španjolskim izvorima, atraktivna Vanja vodila je brigu o Lukinoj karijeri i prije vjenčanja 2010. godine, njoj pripada najveći dio zasluga u upornom nastojanju da Luka postane igrač Real Madrida

Nakon što je gospođa Modrić svih u kraljevskom klubu osvojila šarmantnom izravnošću, španjolski kolege jedinstveno su zaključili da o karijeri Luke Modrića brine njegova supruga a ne obitelj Mamić. Ovo su ipak trenuci slave obitelji Modrić.