ŠPANJOLSKA ŠOKIRANA

Momčad Satandera odbila igrati protiv Sociedada!

Četvrtak, 30. siječnja 2014. 22:07 Napisao/la  SC

Igrači Racing Satandera mjesecima nisu dobili plaću

Španjolski nogomet doživio je šok! Momčad Racing Santandera odbila je igrati uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Sociedada! Igrači su uredno istrčali, zagrlili se u krugu oko centra neposredno prije nego što je sudac odsvirao početak utakmice i nepomično gledali kako se igrači Sociedada zabavljaju s loptom prije nego što je sudac bio prisiljen svirati prekid utakmice.

Uz aut-liniju istodobno su zagrljeni stajali pričuvni igrači stručni stožer, navijači su se također iskazali podršku momčadi koja je uz pljesak s tribina otišla u svlačionicu. Razlog ovako radikalnog postupka je prazna klupska blagajna. Igrači mjesecima nisu dobili plaću, pa su se odlučili na najgori mogući oblik štrajka!

Santander je izgubio utakmicu, a sigurno će uslijediti dodatne kazne. Šteta koja je nanesena ugledu kluba i španjolskom nogometu puno je veća od potraživanja igrača.

Inače, Satander je pobijedio Sociedad u prvoj utakmici rezultatom 3:1 čime je stekao realne izgleda da se plasira u polufinale.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.