SEVILLA SMIJENILA TRENERA

Navijači na treningu vrijeđali Rakitića i suigrače

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 21:10 Napisao/la  SC

Michela je zamjenio Unai Emery kojemu je zadnji angažman bilo vođenje moskovskog Spartaka


Vodstvo Seville zahvalilo se na suradnji dosadašnjem treneru Michelu, koji je otkaz dobio nakon niza loših rezultata. Michelu je presudio poraz od Valencije u posljednjem kolu Primere. Klub u kojem nastupa Ivan Rakitić u posljedjih je sedam susreta upisao samo jednu pobjedu, te ga sada samo šest bodova dijeli od zone ispadanja.

Michela je zamjenio Unai Emery kojemu je zadnji angažman bilo vođenje moskovskog Spartaka. Emery je potpisao do ljeta 2014. godine, a u Španjolskoj je već vodio Almeriju i Valenciju.

Svoje su zbog loših igara dobili i igrači. Naime, trening u ponedjeljak posjetili su i navijači Seville, koji su igračima rekli što misle o njihovoj igri. Osim niza uvreda s tribina, drugih problema nije bilo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.