Cristiano Ronaldo: Želim odraditi ugovor do kraja, u dresu Reala ću ostati do 2015. godine!

Ponedjeljak, 14. siječnja 2013. 23:27 Napisao/la  SC

Želim odraditi ugovor do kraja. Za Real me ugovor veže do 2015. godine i do tada ne mislim mijenjati klub. Nakon toga ćemo vidjeti. Glupo je gledati toliko naprijed u budućnost, ali do 2015. godine ću biti igrač Reala, objasnio je Ronaldo

Zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo definitivno je otklonio mogućnost da na kraju sezone napustio Santiago Bernabeu. Portugalski je as u razgovoru za engleske medije objasnio kako trenutačno ne postoji mogućnost povratka u redove Manchester Uniteda što su otočni mediji potencirali tijekom proteklih nekoliko mjeseci.

Za Ronalda je zanimanje pokazao i PSG vlasnici kojega su navodno spremili 95 milijuna eura za dovođenje zvijezde Reala.

- Želim odraditi ugovor do kraja. Za Real me ugovor veže do 2015. godine i do tada ne mislim mijenjati klub. Nakon toga ćemo vidjeti. Glupo je gledati toliko naprijed u budućnost, ali do 2015. godine ću biti igrač Reala, objasnio je Ronaldo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.