Ronald Koeman u najavi utakmice najviše morao govoriti o Leu Messiju

Petak, 20. studenog 2020. 15:11 Napisao/la  SC
Messi i Koeman
Messi i Koeman

Ronald Koeman u najavi derbija s Atleticom najviše je govorio o Leu Messiju, trener Barcelone ovako je prokomentirao navodni sukob Messija i Griezmanna:

- Razumijem Messija. Mislim da se takve ljude mora puno više poštovati. Nije pošteno da su ga novinari nakon tako dugačkog leta prvo pitali o Griezmannu. Između njih nema nikakvih problema, tvrdi Koemann.

Uslijedilo je uobičajeno pitanje, odlazi li Messi iz Barcelone?

- Ne i na to više neću odgovarati. Još uvijek ima jednogodišnji ugovor. Prema mojema mišljenju mora ostati ovdje, ali ja nisam osoba koja ga mora uvjeravati. Nitko ne zna šta će se dogoditi u budućnosti. Moram braniti Lea, jer nakon 15 sati putovanja, zateknete mnoštvo novinara koji postavljaju puno pitanja. Nevjerojatno je što je učinio za ovaj klub, on mora donijeti odluku o vlastitoj budućnosti, rekao je Koemann.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.