Real Madrid ponovo odbio Barcelonu, finale kupa neće se igrati na Santiago Bernabeu

Četvrtak, 09. veljače 2017. 23:42 Napisao/la  SC

Ne možete igrati na Santiago Bernabeu, mi u to vrijeme radimo nešto na stadionu, rekao je kratko predsjednik Real Madrida Florentino Perez


Poznato je da Barcelona i Alaves igraju finale Kupa kralja. Nije poznato gdje će se 27. svibnja igrati finale.

Sigurno je da se na Santiago Bernabeu neće igrati.

- Ne možete igrati na Santiago Bernabeu, mi u to vrijeme radimo nešto na stadionu, rekao je kratko predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Što će raditi na stadionu Perez nije dužan nikome objašnjavati kao što nikome ne treba objašnjavati da se politika opet uplela u španjolski nogomet.

Dogodili se točno ono što je najavio bivši predsjednik Barcelone   Joan Gaspart:
 
- Pozivam Real i Pereza da javno objave kako ne žele gledati Barcelonu na Bernabeuu. Neka to objave da svi vide ako imaju hrabrosti. Valjda neće opet izmisliti neku priču o renoviranju zahoda, rekao je Gaspart prije nego se oglasio Perez.

Ni prošle godine Barcelona protiv Sevilla nije mogla igrati na Santiagu Bernabeu, finale se igralo na  Vicente Calderonu.

Real Madrid je prošle godine odbio ugostiti Barcelonu zbog sličnih razloga - renovirali su se toaleti na stadionu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.