Carlo Ancelotti: U srijedu će Modrić biti zamjena...! Ne, on će igrati!

Utorak, 19. rujna 2023. 15:05 Napisao/la  SC

Profesionalno se ponekad može dogoditi da ne igra kao prije, ali ljudski odnos će uvijek biti fantastičan, kaže Ancelotti o Modriću

Carlo Ancelotti: U srijedu će Modrić biti zamjena...! Ne, on će igrati!

Real Madrid u srijedu igra prvu utakmicu u Ligi prvaka, od 18.45 sati na Santiago Bernabeu počinje utakmica protiv Union Berlina.

Momčad Real Madrida besprijekorno je počel sezonu, ostvarila je svih pet pobjeda u LaLigi, ozračje pred utakmicu Lige prvaka bilo bi idealno da se novinari nisu sjetili Luke Modrića.

Modrić je u pet utakmica igrao samo 161 minuta, jedino je protiv Getafea igra više od pola sata (77 minuta).

- Luka je dobro, razgovaram s njim kao sa svim igračima. Osobni odnos je jako dobar! Obostrano! Profesionalno se ponekad može dogoditi da ne igra kao prije, ali ljudski odnos će uvijek biti fantastičan. U srijedu će biti zamjena... Ne, on će igrati, zanimljivo je Ancelotti prokomentirao Modrićev status u momčadi.

- Manchester City je favorit, jer ima momčad koja mu je omogućila da osvoji Ligu prvaka prošle sezone i koja se nije puno promijenila. No, u Ligi prvaka, kao i uvijek, u završnom dijelu ima iznenađenja. Real Madrid vidim kao momčad koja će se natjecati do kraja. Ne mislim da smo favoriti, kao što o Cityju. Prošle sezone su pobijedili, može se reći da su favoriti, rekao je Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore