Carlo Ancelotti: U srijedu će Modrić biti zamjena...! Ne, on će igrati!

Utorak, 19. rujna 2023. 15:05 Napisao/la  SC

Profesionalno se ponekad može dogoditi da ne igra kao prije, ali ljudski odnos će uvijek biti fantastičan, kaže Ancelotti o Modriću

Carlo Ancelotti: U srijedu će Modrić biti zamjena...! Ne, on će igrati!

Real Madrid u srijedu igra prvu utakmicu u Ligi prvaka, od 18.45 sati na Santiago Bernabeu počinje utakmica protiv Union Berlina.

Momčad Real Madrida besprijekorno je počel sezonu, ostvarila je svih pet pobjeda u LaLigi, ozračje pred utakmicu Lige prvaka bilo bi idealno da se novinari nisu sjetili Luke Modrića.

Modrić je u pet utakmica igrao samo 161 minuta, jedino je protiv Getafea igra više od pola sata (77 minuta).

- Luka je dobro, razgovaram s njim kao sa svim igračima. Osobni odnos je jako dobar! Obostrano! Profesionalno se ponekad može dogoditi da ne igra kao prije, ali ljudski odnos će uvijek biti fantastičan. U srijedu će biti zamjena... Ne, on će igrati, zanimljivo je Ancelotti prokomentirao Modrićev status u momčadi.

- Manchester City je favorit, jer ima momčad koja mu je omogućila da osvoji Ligu prvaka prošle sezone i koja se nije puno promijenila. No, u Ligi prvaka, kao i uvijek, u završnom dijelu ima iznenađenja. Real Madrid vidim kao momčad koja će se natjecati do kraja. Ne mislim da smo favoriti, kao što o Cityju. Prošle sezone su pobijedili, može se reći da su favoriti, rekao je Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.