Rayo i Real Madrid igraju u ponedjeljak od 19.45 sati, Luka Modrić počinje od prve minute

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 14:08 Napisao/la  SC

Za Real Madrid utakmicu počinju Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Essien, Xabi Alonso, Di María, Modrić, Ronaldo i Benzema

Utakmica između Rayo Vallecana i Real Madrida počinje od 19.45 sati. Utakmice se trebala igrati u rednom terminu u nedjelju navečer od 21.30 sati, ali je zbog sabotaže morala biti odgođena. Nepoznati počinitelji prerezali su električne kabele, koji strujom napajaju reflektore. Navodno je riječ o skupini nezadovoljnika cijenama ulaznica.

Jose Mourinho htio je da se utakmica igra od 17 sati, ali domaćin nije pristati igrati u terminu koji ne pogoduje navijačima.

Sastav Real Madrida trener Mourinho objavio je u nedjelju, u ponedjeljak se ništa nije promijenilo što znači da Luka Modrić utakmicu počinje od prve minute.

Za Real Madrid utakmicu počinju Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Essien, Xabi Alonso, Di María, Modrić, Ronaldo i Benzema

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.