Rafa Benitez službeno predstavljen, trener Real Madrida nije mogao kontrolirati emocije

Srijeda, 03. lipnja 2015. 18:44 Napisao/la  SC

Ovo je za mene uzbudljiv dan, vraćam se kući. Obećajem rad i posvećenost, nadam se da ćemo osvojiti titule, kaže Benitez

Rafa Benitez službeno je predstavljen kao trener Real Madrida! Prema najavama u srijedu je Benitez prvi puta izašao pred novinare kao trener prve momčadi madridskog kluba u kojemu je prije 22 godine počeo trenersku karijeru. Razlika je u tome što je prije 22 godine vodio drugu momčad...

- Hvala svima na dobrodošlici. Sada slijedi najteži dio, onaj kada treba govoriti, a ne znam što reći. Ovo je za mene uzbudljiv dan, vraćam se kući. Obećajem rad i posvećenost, nadam se da ćemo osvojiti titule. Momčad igra dobro i mogu vratiti povjerenje svih nas, kazao je Benitez na rubu plača.

Trener koji nije mogao kontrolirati emocije afirmirao se na klupi Valencije s kojom je dvaput bio španjolski prvak. Na klupi Liverpoola osvojio je Ligu prvaka, na klupi Chelsea osvojio je Europa ligu. Benitez je na klupi Real Madrida naslijedio omiljenog Caral Ancelottija, koji ove sezone nije osvojio ni jedan trofej što automatski znači da je postao bivši.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.