Rafa Benitez: Materazzi je lažljivac! Laž je da sam u svlačionici skinuo Mourinhove slike!

Utorak, 22. siječnja 2013. 23:03 Napisao/la  SC

Da je o mom dolasku pričao sa Mourinhom je laž, jer nitko nije znao da bih ja mogao otići u Inter, kaže Benitez

Rafa Benitez nije ptedio glasnice nakon još jednog verbalnog napada bivšeg igrača milanskog Intera i talijanske reprezentacije Marca Materazzija, koji je u intervjuu za France Football iznio teške kritike na račun španjolskog trenera

- Da sam ja predsjednik kluba, nikada ga ne  bih zaposlio. Veliki treneri poput Marcella Lippija ili Mourinha znaju kako proširiti svoje zahtjeve po svlačionici dok ih je Benitez sve želio imati napismeno, bilo je to 10 ili 12 pravila - kao da smo u školi. U Interovom trening centru bile su na zidu fotografije svih bivših najuspješnijih trenera, od Helenia Herrere do Roberta Mancinija i Mourinha. Benitez je naredio da se Joseove skinu. Sa tom je gestom pokazao karakter slabe osobe, rekao je Materazzi dodavši kako je Mourinhu tijekom njegova posljednjeg dana u Interu rekao "proklet bio što me ostavljaš sa Benitezom".

- Materazzi je lažljivac, lažljivac i samo lažljivac. Sve ono što je rekao su laži. Da je o mom dolasku pričao sa Mourinhom je laž, jer nitko nije znao da bih ja mogao otići u Inter, čak niti ja. Laž je i to da sam sa ormarića u svlačionici skinuo Mourinhove slike. Dakle, on je lažljivac, rekao je Benitez na tiskovnoj konferenciji održanoj u utorak poslijepodne.

         

Uz to, Materazzi je također kritizirao Ibrahimovića za njegov period proveden na San Siru, rekavši za France Football da je njihov odnos bio napet.

- Kada je stigao u Inter dobro smo se slagali, onda se nešto promijenilo. Nema sumnje da je on fenomenalan igrač, jedan od pet najboljih na svijetu. No, netko je istinski velik kada se stavi na raspolaganje momčadi. Što se Ibrahimovića tiče, on nikada nije kriv, često je vrijeđao svoje suigrače, to se konstantno događalo. Njemu se sve opraštalo, a on se nikada nije zauzeo za suigrače koji su eventualno pogriješili, zaključio je Materazzi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.