PSG napadaču Real Madrida nije isplatio zadnje tri plaće i bonuse

Subota, 22. lipnja 2024. 10:22 Napisao/la  SC

PSG nema namjeru isplatiti potraživanja o čemu je obavijestio LFP (Profesionalna nogometna liga)

PSG napadaču Real Madrida nije isplatio zadnje tri plaće i bonuse

U sjeni Europskog prvenstva nastavlja se medijska sapunica o zategnutim odnosima između Kyliana Mbappea i Nassera Al-Khelaifija, odnosno, njihovih odvjetnika.

L'Eqipue ističe da Mbappe u praksi još nije otišao iz PSG-a iako je potpisao za Real Madrid, koji je službeno predstavljanje zakazao 16. srpnja.

Prema istom izvoru, rastanak neće dobro završiti.

Mbappe od PSG-a potražuje oko 100 mil. eura neisplaćenih plaća i bonusa, Al-Khelaifi ne iskazuje namjeru ispoštovati ugovor.

Riječ o plaćama za travanj, svibanj i lipanj i njima pripadajućim bonusima za tzv. lojalnost.

PSG nema namjeru isplatiti potraživanja o čemu je obavijestio LFP (Profesionalna nogometna liga), razlog je navodno usmeni dogovor prema kojemu je Mbappe rekao da neće financijski oštetiti PSG ako ode na kraju zadnje sezone.

Jasno, Mbappeovi odvjetnici drže se slova pravilnika, poslali su službeni zahtjev za naplatu potraživanja iz ugovora.

Prema usmenom dogovoru s Al-Khelaifijem, Mbappe je pristao odreći oko 55. mil eura primanja još na početku sezone što je bio uvjet da bi ga Luis Enrique mogao priključiti momčadi.

Time je PSG trebao vratiti jedan dio od 180 mil. eura koje je izgubio nakon što je Mbappe otišao bez odštete.

Kada je pred kraj sezone postalo jasno da Mbappe odlazi u Real Madrid, PSG nije Mbappeu isplatio zadnje tri plaće.

Budući da se Mbappe nema namjeru odreći novca, sve upućuje da će se Kylian Mbappe i Nasser Al-Khelaifi uskoro naći na sudu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.